OxiMrub.com

Lobeleii mei în coșuri agățate mor

Minunat cascade lobelia în culori de violet, albastru, roz și alb.

Există multe tipuri de Lobelia (Lobelia spp.), Dar cel mai frecvent cresc în coșuri agățate este lobelia (Lobelia erinus), uneori cunoscută sub numele de lobelia pitic anuală. Pentru că vine în ambele soiuri în picioare și în poziție verticală, asigurați-vă că pentru a alege forma de trailing pentru cascade minunat în jos pe partea laterală a coșurilor dvs. agățat. Dacă lobelia începe să moară, există mai multe cauze posibile.

Ranguri de duritate

Lobelia de lustruire este clasificată ca fiind anuală, deoarece este cea mai mare parte a țării, nu este hrănită de iarnă. Cu toate acestea, face bine în zonele de rezistență a plantelor din 10 până în 11 ale Departamentului Agriculturii din S.U.A., astfel încât în ​​acele zone puteți să-l păstrați în timpul iernii. În alte climate, totuși, va scădea cu vreme mai rece. Dacă lobelia începe să moară în toamnă, este normal. Aruncați-le sau compostați-le.

Probleme de apă

În timpul vremii calde, frunzele și florile se pot usca. Dacă deshidratarea este prea severă, planta poate muri. Apă în mod consecvent, astfel încât solul rămâne umed și niciodată nu se îndepărtează de partea laterală a recipientului. Dacă lăsați coșurile suspendate să se usuce în întregime, este posibil să nu puteți combate vânătoarea și arderea rezultată prin udarea de sus. În acest caz, scoateți coșul jos și scufundați-l într-o cadă suficient de mare pentru a conține întregul lucru și lăsați-l să se înmoaie câteva ore. Planta va absorbi încet apa din fundul recipientului.

Root Rot

Rădăcina rădăcinii este mai puțin frecventă în coșurile agățate, deoarece cantitatea redusă de sol înseamnă că aceasta tinde să rămână destul de uscată, mai degrabă decât prea umedă. Cu toate acestea, supraaglomerarea coșului dvs. de agățat pentru a încerca să compenseze vremea caldă sau lobelia pe moarte poate uneori să ofere condițiile potrivite pentru putrezirea rădăcinilor, un grup cosmopolit de ciuperci care atacă rădăcinile plantelor. Dacă vă udați coșurile agățate, scufundându-le într-o cada de apă, scoateți-le după câteva ore.

Caldura mare

Lobelia înflorește foarte bine pe vreme rece, de obicei între aprilie și iunie, dar va începe să moară în timpul zilelor mai calde ale verii. Nu-i place căldura sau umiditatea ridicată și va înceta să înflorească în aceste vremuri. Dacă ați terminat cu aceasta, puteți să o eliminați din coșul de agățat și să o compostați sau să o eliminați. Dacă, totuși, doriți să încurajați o înflorire de toamnă, îndepărtați mugurii de flori petrecuți în mod obișnuit în lobeleia de flori, înapoi la o formă ordonată. Se poate reblooma. În timp ce lobelia crește în plin soare sau în umbra parțială, umbra este cea mai bună pentru zonele fierbinți și umede.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Flori anuale pentru zonele legate de rădăciniFlori anuale pentru zonele legate de rădăcini
Plante cu flori albastre pentru agățarea coșurilorPlante cu flori albastre pentru agățarea coșurilor
Lobelia pereneLobelia perene
Ce sunt plantele parțial submersate?Ce sunt plantele parțial submersate?
Ce înseamnă să înfrunți o plantă înfloritoare?Ce înseamnă să înfrunți o plantă înfloritoare?
Tăierea lobeliei înapoi: când trebuie să mă prădesc plantele mele de lobeliaTăierea lobeliei înapoi: când trebuie să mă prădesc plantele mele de lobelia
Cum să reduci lobeliaCum să reduci lobelia
Cele mai bune flori pentru grădină balconCele mai bune flori pentru grădină balcon
Cât de mult soare are nevoie de o planta de geraniu?Cât de mult soare are nevoie de o planta de geraniu?
Plante pline de soare agățatePlante pline de soare agățate
» » Lobeleii mei în coșuri agățate mor
© 2022 OxiMrub.com