OxiMrub.com

Câine urină și gazon ars

Du-te câinele într-o zonă departe de curtea ta pentru a urina pentru a evita temerile "pete de gazon".

Dacă ați observat pete inestetice de iarbă moartă care apar pe peluza dvs. natural verde, probabil pentru că câinele sau un pooch din vecinătate urină pe el. Din păcate, urina canină conține cantități mari de săruri de azot și de urină care vă pot deteriora iarba.

Arderea gazonului

Azotul din urină de câine acționează de fapt ca un îngrășământ pentru iarbă în cantități mici, dar o concentrație ridicată a acestuia înmoaie iarba și o ucide, ducând la pete maronii de arsură. Pe măsură ce urina depusă pe iarbă se diluează în jurul marginilor, aceasta îmbunătățește sănătatea iarbă, ducând la un inel verde în jurul maro. Plantarea ierburilor rezistente la urină, cum ar fi păpădie (Festuca arundinacea) sau iarbă de secară (Lolium multiflorum), poate ajuta la prevenirea arderii peluzei, recomandă PetEducation.com. Fescue crește bine în zonele de rezistență a plantelor din cadrul Departamentului Agriculturii din SUA de la 3 până la 8 și în iarba de secară din zonele 3 până la 9.

soluţii

Pentru orice iarbă, inclusiv speciile rezistentă la urină, se recomandă Aggie Horticulture să se umple bine în opt ore după ce Fido urinează pe ea pentru a dilua excesul de azot al urinei, prevenind arderea gazonului. Reparați petele arse de urină prin înlocuirea acestora cu sare proaspătă sau prin însămânțarea la fața locului a zonei afectate. Irigați zona afectată înainte de a planta iarba nouă pentru a elimina excesul de azot și săruri de urină din sol. Evitați fertilizarea gazonului frecvent pentru a limita supraîncărcarea cu azot cauzată de urină de câine. Împiedicați arderea în totalitate a gazonului învățând Fido pentru a elimina într-un loc departe de gazon, cum ar fi unul acoperit în mulci.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să reparați solul în care câinii au urinatCum să reparați solul în care câinii au urinat
Cum să tratați petele uscate pe iarbăCum să tratați petele uscate pe iarbă
Grădinița de primăvară pentru câiniGrădinița de primăvară pentru câini
O formulă de casă pentru a pulveriza gazonul pentru a scăpa de un miros de urinăO formulă de casă pentru a pulveriza gazonul pentru a scăpa de un miros de urină
Cum să-mi păstrez câinii să nu-mi distrugă iarba și grădinaCum să-mi păstrez câinii să nu-mi distrugă iarba și grădina
Câinele de pe câine rănește plantele?Câinele de pe câine rănește plantele?
Câinele va ucide arbuștii?Câinele va ucide arbuștii?
Câine urină pe iarbă: oprirea deteriorării gazonului de la urină de câineCâine urină pe iarbă: oprirea deteriorării gazonului de la urină de câine
Pete roșii de iarbă moartă în peluza meaPete roșii de iarbă moartă în peluza mea
Ce pot pune în curtea mea pentru a înlocui iarba pe care o ucid?Ce pot pune în curtea mea pentru a înlocui iarba pe care o ucid?
» » Câine urină și gazon ars
© 2022 OxiMrub.com