Cum să reparați solul în care câinii au urinat
Când câinii urinează pe sol, acestea eliberează cantități mari de azot și sare în fiecare zonă mică de urinare. În concentrații mari, sărurile din urină pot ucide iarba și alte plante care cresc în sol. Rezultatul urinei de câine este similar cu arderea cauzată de supra-aplicarea îngrășământului. Solul gol, patch-urile de iarbă moartă sau plantele moarte pot părea o situație fără speranță. Repararea solului în care câinii au urinat, totuși, este de fapt foarte simplu. Urina este solubilă în apă și, de cele mai multe ori, este spălată de ploaie.
1
Căutați plăcuțe uscate, circulare de iarbă galbenă până la brun. Deteriorarea de urină de câine apare de obicei în patch-uri cu diametrul mai mic de 3 centimetri. O iarbă sănătosă și sănătoasă, care este mai închisă decât iarba înconjurătoare, de obicei marchează plăcuțele deteriorate. Orice plante deteriorate de urină pot prezenta simptome cum ar fi îngălbenirea și întoarcerea.
2
Apă fiecare loc de urină bine, folosind aproximativ de trei ori mai multă apă decât cantitatea de urină produsă de câine. Aplicarea apei ajută la diluarea sării urinei într-o doză non-letală și ajută la dispersarea azotului.
3
Îndepărtați toate iarba moartă sau alte plante din fiecare loc afectat. Scoateți partea superioară de 1 cm a solului. Slăbiți cele 4 până la 6 centimetri deasupra solului cu o lopată sau o lopată mică. Amestecați o mână de sol de ghiveci în solul slăbit în fiecare loc.
4
Se amestecă solul slăbit cu sămânța de iarbă a aceleiași specii sau a unor specii similare de iarbă care cresc în peluză. De exemplu, în peluzele Kentucky bluegrass (Poa pratensis), se amestecă albastru de Kentucky sau razegrass perene (Lolium perenne) în sol. Kentucky bluegrass este fermă în zonele de rezistență ale plantelor din SUA 3-18 din cadrul Departamentului Agriculturii din SUA (USDA) și razegrassul perene este dur în zonele USDA 3 până la 9. Unele pete pot necesita bucăți de sare decupate în loc de semințe de iarbă.
5
Tampați solul la fiecare locație. Apă-i imediat pământul și păstrați-l umed până când răsadurile de iarbă apar sau se stabilește.
Lucruri de care ai nevoie
- Dispozitiv de irigare
- Lopată sau lopată mică
- Pământ de sol
- Semințe de iarbă sau sare
- Cercuri galbene în iarba de bermude
- Câine urină și gazon ars
- Cum să tratați petele uscate pe iarbă
- Grădinița de primăvară pentru câini
- Cum să verde iarba galben
- O formulă de casă pentru a pulveriza gazonul pentru a scăpa de un miros de urină
- Cum să-mi păstrez câinii să nu-mi distrugă iarba și grădina
- Câinele de pe câine rănește plantele?
- Câinele va ucide arbuștii?
- Câine urină pe iarbă: oprirea deteriorării gazonului de la urină de câine
- Pete roșii de iarbă moartă în peluza mea
- Ce pot pune în curtea mea pentru a înlocui iarba pe care o ucid?
- Cum să vă păstrați aspectul gazonului dacă aveți câini
- Predă urină în grădini: urina dăunează dăunătorilor în grădină
- Soda de copt este ok pentru iarbă?
- Motive pentru iarba galbenă în zonele de gazon
- Tipuri de gazon care se pot ridica la câini
- Cele mai bune semințe de iarbă când aveți câini
- Ar trebui sa-mi cresc iarba pentru o noua crestere daca ea a murit complet?
- De ce iepurii sălbatici ucid iarba în aer liber
- Ce face urina de pisică pentru peluze?