OxiMrub.com

Vraja de crin

Am primit un bec dormit de voodoo ca un cadou de la un prieten acum câțiva ani. În acel moment, nu am auzit niciodată de un crin voodoo, așa că i-am cerut detalii despre cum să aibă grijă de ea. Ea a fost foarte misterioasă și pur și simplu a spus să o lase în oală în subsolul meu pentru iarnă și să o ignore. Apoi a spus: "Într-o zi vei merge până la subsol și vei întreba ce a murit acolo".

Oh, ce înseamnă asta? Am fost atât emoționat cât și nervos pentru a afla.

Crini din Voodoo sunt un tip de , iar când înflorește, miroase ca carne putreasă. Florile sunt atât de superbe și putred, și-mi place! Un alt lucru minunat despre crini voodoo este că acestea înfloresc dintr-un bec inactiv, chiar dacă becul nu este plantat în sol. Wow, e magie ... magie de crin voodoo.

În legătură cu o postare: 15 plante familiale pentru animale de companie

Aceasta este de departe cea mai unică plantă pe care o am în colecția mea de becuri tropicale. Cea mai bună parte este că acestea sunt extrem de ușor de îngrijit. Crini Voodoo pot fi cultivate în ghivece sau în grădină. Ele sunt becuri rezistente, dar nu vor flori în grădină în zone mai reci (cum ar fi grădina mea z4b din Minnesota). În opinia mea, crinii voodoo merită să crească în grădină doar pentru frunzișul exotic, adăugând o senzație tropicală minunată. Crini Voodoo crescuți într-o oală pot fi umeziți cu ușurință într-un subsol sau garaj, chiar în pot.

Crezi crini voodoo? Lăsați un comentariu de mai jos și spuneți-ne despre experiența dvs. cu această plantă rece.

caption text merge aici

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blues de iarnă te-a scăpat? Înconjurați-vă cu plante de casă înfloriteBlues de iarnă te-a scăpat? Înconjurați-vă cu plante de casă înflorite
Împărțirea plantelor de crin: aflați când și cum să transplantați criniÎmpărțirea plantelor de crin: aflați când și cum să transplantați crini
Voodoo fuchsia plantăVoodoo fuchsia plantă
Crinii care se înverzesc - nu trebuie să fie supracontați bulbii de crinCrinii care se înverzesc - nu trebuie să fie supracontați bulbii de crin
Crin și pisici: aflați despre toxicitatea plantelor de crinCrin și pisici: aflați despre toxicitatea plantelor de crin
Ce este un crin aztec - cum să ai grijă de becurile de crin azteceCe este un crin aztec - cum să ai grijă de becurile de crin aztece
Cum să îngrijești bulbii de crini care au muritCum să îngrijești bulbii de crini care au murit
Crinul repetat - afla cum și când să reprimi crini de paceCrinul repetat - afla cum și când să reprimi crini de pace
Faptele crin africaneFaptele crin africane
Boli în spathiphyllum: sfaturi privind tratarea bolilor de crin de paceBoli în spathiphyllum: sfaturi privind tratarea bolilor de crin de pace
» » Vraja de crin
© 2022 OxiMrub.com