OxiMrub.com

Cum să ucid organice de sol

Monitorizați planta dvs. de plante pentru îngălbenirea frunzelor, ceea ce reprezintă un semn de infestare a broaștelor de sol.

Grenadii de sol sau gunoiul de ciuperci aparțin familiei Diptera și sunt dăunători aparent inofensivi, deși enervanți, care se adună în jurul plantelor de apartament. Adulții - care sunt inofensivi pentru plante - sunt atrasi de umiditate și de mirosul de materie organică care se descompune. Grenadierii de larve sunt problema deoarece acești minuni, cu capul negru, fără legături imature, se varsă în sol și se hrănesc cu sistemul de rădăcini al plantei. Eliminați și controlați adăposturile de adulți și larve din punct de vedere organic pentru a preveni deteriorarea permanentă a plantelor de apartament.

1

Lăsați mediul de cultură să se usuce între udări. Grenadurile de sol larvare se dezvoltă în medii umede, deci cu cât mai puteți astepta în siguranță între udări, cu atât mai bine.

2

Strângeți imediat materialul mort și murdar din sol și în jurul plantei de casă. Frunzele sau tulpinile decăzute atrag grenadurile de sol adulte și oferă o masă rapidă pentru larve.

3

Așezați cartele galbene lipicioase pe marginea plantei de casă pentru a atrage vânători de sol adulți. Verificați și înlocuiți capcanele la fiecare două zile.

4

Tăiați un cartof curățat în bucăți de 1/4-inch. Apăsați bucățile în sol și așteptați două-trei zile. Cartofii decălători atrag grenadierii larvali ai solului, care apoi se îngrămădesc și mănâncă. Îndepărtați bucățile de cartofi și prindeți grenadurile larvare și aruncați-le imediat într-o cutie de gunoi în aer liber.

Lucruri de care ai nevoie

• Cartușe galbene lipicioase
  • Cartof

Bacsis

• Nu confunda grenadinii de sol cu ​​alte muște mici, inclusiv mlaștini, țânțari, muște de țărm și zboară din martie. Adăposturile de adulți sunt mai închise la culoare, au lungimea de aproximativ 1/8 până la 1/16 țoli și au aripi limpezi de culoare gri deschis.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tratamentul de curte pentru grenadineTratamentul de curte pentru grenadine
Tratamentul neregulat al viței de vieTratamentul neregulat al viței de vie
Bomboanele din solul palmei mele de coadăBomboanele din solul palmei mele de coadă
Comune dăunătoare de plante interioareComune dăunătoare de plante interioare
Pot molii să mănânce frunze?Pot molii să mănânce frunze?
Cum să omori ouăle de insecte în solul plantelorCum să omori ouăle de insecte în solul plantelor
Micuțe zboară în vase de floriMicuțe zboară în vase de flori
Ciuperci de ciuperci în dracaena massangeanaCiuperci de ciuperci în dracaena massangeana
Capsula de control a buruienilor de capsuniCapsula de control a buruienilor de capsuni
Cum să scap de legumele mele de containere de mici bug-uri negreCum să scap de legumele mele de containere de mici bug-uri negre
» » Cum să ucid organice de sol
© 2022 OxiMrub.com