Viermii vor ucide st. Iarbă de iarbă?
Ierburile de iarnă (Stenotaphrum secundatum) se dezvoltă în zonele de rezistență a plantelor din Statele Unite ale Americii de la 8 la 10. În cazul în care peștele începe să apară în peluză, se verifică viermii (Pseudaletia unipuncta). Armyworms vor mânca lamele de iarbă chiar până în sol. În timp ce aceste ospătari nebănuite nu vor ucide permanent peluza, iarba Sf. Augustin nu poate avea timp să se redreseze complet înainte de sosirea timpului rece, lăsându-vă cu patch-uri goale mari până la primăvară.
Testarea pentru viermii army
Se amestecă 2 linguri de lichid de spălat vase cu 1 galon de apă, apoi se presară peste o grădină pătrată de iarbă deteriorată. Dacă apar mai mult de cinci omizi, tratați rapid gazonul, înainte ca viermii să mănânce iarba pe pământ.
Măsuri organice
Dethatching gazon îndepărtează unele locuri de ascundere a larvelor în timpul zilei. Greblarea gazonului deteriorat cu o grămadă de covex nu numai că îl înmoaie, ci și oferă păsărilor un acces mai bun la viermii armatei. În plus, ajustarea și monitorizarea sprinklerelor pentru a se asigura că nu există pete umede persistente în gazon contribuie la reducerea activității armatei.
Opțiunile de tratament
Aplicarea unui produs Bt (Bacillus thuringiensis), gata de utilizare, pe iarbă este oarecum eficientă atunci când viermii de army sunt recoltați recent. Larvele tinere au încă o nuanță verde, în timp ce viermii mai vechi se întind de la bronz până la negru. Viermii mai vechi pot fi tratați cu un produs spinosad, aplicând 0,25-1,20 uncii de insecticid amestecat cu 25 de galoane de apă pentru fiecare 1,000 de metri pătrați de gazon.
- Care este diferența dintre st. Augustine & floratam iarba
- Cum să utilizați zahărul pentru a ucide buruienile de gazon
- Ce remediu de casă pot aplica st. Augustina iarba pentru a face verde?
- Insecte care dăunează iarbă
- Ce trebuie să supraviețuiască iarba?
- Cum de a identifica dăunători de gazon prin examinarea ierbii
- Reparații ușoare pentru iarba de gazon rău
- Cum să controlați sau să omorâți buruieni prin cosit
- Peluza devenind galbena după ce a fost folosită orto bobină
- Constructorul de gazon al lui Scott ucide bermuda?
- Iarba mea este subțire, așa cum am îngroșa iarba?
- Cum de a reînvia centipede & st. Augustină de ierburi
- Cum să răspândiți compostul pe gazon
- Ar trebui să-mi rezece curtea după ce am folosit ucigașul?
- Fapte despre iarba zoysia: probleme de iarbă zoysia
- Cum să scapi de iarbă murdară
- Simptome și aspectul ciupercii de gazon
- Peluză deteriorată de un căldură
- Supravegherea vs. Renovarea unei peluze
- De ce mi-a făcut john deere iarba?
- Tratarea dăunătorilor de gazon - sfaturi privind combaterea insectelor în iarbă