OxiMrub.com

Este dipladenia un crescător rapid?

Mandevillas are o perioadă lungă de înflorire în timpul lunilor calde.

Plantele clasificate anterior ca Dipladenia (Dipladenia spp.) Sunt acum incluse în genul Mandevilla (Mandevilla spp.). Peste 100 de specii de Mandevilla plus numeroase soiuri sunt în mare parte cu creștere rapidă, cu unele variații în funcție de soi și de condițiile de creștere. Mandevilla crește în zonele de rezistență a plantelor din cadrul Departamentului Agriculturii din SUA de la 9 la 11. Plantele sunt ucise înapoi la rădăcini în zona 8 USDA, dar se vor regra. În afara acestor zone, acestea pot fi cultivate ca anuale. Florile prolifice sunt uneori parfumate.

Plante furioase

Fostul dipladenias se încadrează în această categorie, având în vedere că au obiceiuri mai degrabă vâscoase decât vânătoare și au flori și frunze mai mici. În realitate, aproape orice mandevilă poate crește ca un rezervor de bushier sau peisagistică dacă este ținută înapoi în timpul sezonului de creștere. White dipladenia (Mandevilla boliviensis) crește de 3 până la 12 picioare înălțime ca o viță de vie și de 3 până la 5 metri înălțime atunci când este păstrată într-un recipient, realizând acest lucru într-un singur sezon.

Plante vining

Creșterea rapidă a alpinismului la 10 până la 20 de metri înălțime, în funcție de specie sau de soi, repede afișează o zonă. Acestea pot fi cultivatori agresivi, deci pentru containere, prindeți lăstarii în creștere pentru a încuraja mai multe ramuri și pentru a menține plantele la dimensiune. Veți crește și înflorirea, deoarece mugurii se formează pe o nouă creștere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să transplantați dipladeniaCum să transplantați dipladenia
De ce mănâncă mugurela mea?De ce mănâncă mugurela mea?
Cum să ai grijă de planta mandevilla în stadiul inactivCum să ai grijă de planta mandevilla în stadiul inactiv
Cum să crească butași de la plantele mandevillaCum să crească butași de la plantele mandevilla
Îngrijire de iarnă pentru dipladeniaÎngrijire de iarnă pentru dipladenia
Am o plantă mandevilla care a suferit pagube de îngheț și arată mort: se va întoarce?Am o plantă mandevilla care a suferit pagube de îngheț și arată mort: se va întoarce?
Mandevilla galbenă și omiziMandevilla galbenă și omizi
Sunt anuale de mandevillas sau perene?Sunt anuale de mandevillas sau perene?
Cum să-i antrenezi pe mandevilla să urceCum să-i antrenezi pe mandevilla să urce
Cum să aibă grijă de o viță de mandevilla cu găuri albeCum să aibă grijă de o viță de mandevilla cu găuri albe
» » Este dipladenia un crescător rapid?
© 2022 OxiMrub.com