OxiMrub.com

Ce ar putea provoca mormane de murdărie în curtea mea fără nici o gaură evidentă?

Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images "/>

Este greu de identificat rozătoarele care își petrec în principal viața subterană.

Mocurile proaspăt de sol care apar brusc în curte sunt o priveliște neliniștită. Ele sunt un semn sigur al activității animalelor, dar imaginarea animalelor care le provoacă și despre ce pare să fie dificilă. Cu toate acestea, dacă nu există nici o gaură vizibilă conectată la movilă, există doar doi vinovăși posibili: goperii și molii.

Gopher Damage

Goperii arătau ca niște bastoane mari, crescând până la 10 centimetri în lungime, deși rareori se aventurează la suprafață - ceea ce înseamnă că ei au puțină utilitate pentru a ieși dintr-o gaură. Cu toate acestea, daunele de mai sus pe care le provoacă sunt destul de evidente. Întreaga plantă poate dispărea înaintea ochilor tăi, tras în jos de rădăcini ca o gopher gustare. După ce începe o infestare cu gopher, curtea devine plină de movile cu diametrul de aproximativ 1 picior. Acestea sunt depozitele de sol eliminate pentru a extinde sistemul lor de tunel. Acestea sunt, de obicei, în formă de potcoavă, cu un "plug" distinct de sol în mijlocul care acoperă gaura.

Activitatea moleculare

Spre deosebire de gophers, molii mănâncă bug-uri, nu plante - aparent un plus pentru grădinari. Cu toate acestea, activitatea lor de tuneluri depaseste in general orice beneficii, deoarece distruge radacinile plantelor. Motile fac movile similare cu cele create de gophers, dar sunt circulare, iar gaura este uneori evidentă. Ele fac, de asemenea, movile lungi de pământ puțin înălțat, pentru că tunelul se află sub suprafață. Mocurile rotunde ale solului se găsesc la fel de des de-a lungul rețelei de movile de apă, deoarece depozitează solul excavat din tunelurile lor de pe suprafață.

Uciderea sălbaticilor

Momeala otrăvită este folosită uneori cu succes împotriva molarelor și gopilor, dar capcanele sunt considerate pe scară largă instrumentul cel mai eficient de a expedia rozătoarele plictisitoare. Este important să localizați capcanele într-un tunel frecvent utilizat și să continuați capcana până când plecările lor numeroase. Puneți capcanele în tuneluri în apropierea unor movile proaspete de sol - tunelurile de molii se află direct sub mounds, în timp ce tunelurile gopher tind să fie la aproximativ un picior pe o parte a movilii în direcția capătului deschis al formei de potcoavă. Încurajarea bufnițelor - un adevărat prădător natural al morilor și gopilor - prin instalarea unei cutii de bufniță este o abordare mai lentă, dar mai puțin laborioasă, de reducere a numărului de bufnițe.

Metode de excludere

Dacă "nu-i poate bate", poate să se alăture "sentimentului", un accent pe excluderea goperilor și a moliilor din zonele de plantare poate fi mai atrăgător decât capcana. ca un gard subteran îngropat de 2 metri adâncime cu 6 centimetri de material deasupra liniei solului pentru a ține rozătoarele să migreze pe uscat. Este, de asemenea, posibil să se coacă mingea de rădăcină a plantelor individuale cu același material pe care sunt plantate și linia de jos din paturi din lemn cu plasă pentru a menține plantele în siguranță.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce cauzează găurile pe care le am peste curtea mea?Ce cauzează găurile pe care le am peste curtea mea?
Tratamentul molaruluiTratamentul molarului
Crăciun și molare din curteCrăciun și molare din curte
Ce animal sau rozătoare se află sub iarbă?Ce animal sau rozătoare se află sub iarbă?
Cum sa omori goperii fara a-ti ucide animalele de companieCum sa omori goperii fara a-ti ucide animalele de companie
Eliminați goperii cu repellent gopher sau cu alte mijloace de control gopherEliminați goperii cu repellent gopher sau cu alte mijloace de control gopher
Cum să plasați plasa de gopherCum să plasați plasa de gopher
Există un amestec de casă pentru a-ți pulveriza curtea care va ucide purici și căpușe?Există un amestec de casă pentru a-ți pulveriza curtea care va ucide purici și căpușe?
Cum să identificați dăunătorii din curtea subteranăCum să identificați dăunătorii din curtea subterană
Cum să scoți o moară din curtea ta cu așternut de pisiciCum să scoți o moară din curtea ta cu așternut de pisici
» » Ce ar putea provoca mormane de murdărie în curtea mea fără nici o gaură evidentă?
© 2022 OxiMrub.com