OxiMrub.com

Ce chei de dimensiune trebuie să schimb de lame la cadetul meu de cuburi de 44 cm?

Pregătiți instrumentele înainte de a începe să lucrați cu mașina dvs. de tuns iarbă.

Uneltele de tuns iarba ascuțite pe un tractor de gazon Cub Cadet de 44 inci sunt esențiale pentru o performanță bună pentru cosit. Paletele dăunătoare sau deteriorate fac ca tractorul pentru gazon să funcționeze mai mult decât este necesar și ar putea fi periculos. Demontați puntea de cosit de la tractorul de gazon pentru a înlocui lamelele de cosit uzate. Schimbarea celor trei lame de la cosul de cosit necesită o priză de 1 1/8-inch, o cutie sau o cheie deschisă pentru piulițe hexagonale, un bloc de lemn și un set de lame noi.

Înlocuirea lamei

Odată ce platforma de cosit a fost îndepărtată de la tractorul de gazon și a răsturnat-o cu capul în jos, așezați blocul de lemn între muchia de tăiere a cuțitului și carcasa punții pentru a nu permite răsucirea lamei. Plasați cheia de 1 1/8 inch pe piulițele hexagonale, fixați lamele și rotiți-le în sens invers acelor de ceasornic pentru a le anula. Ridicați vechile palete de pe axul tăvii de cosit și aruncați-le. Montați lamelele noi pe axele punții astfel încât aripile vântului să îndrepte spre punte, atunci când puntea este montată pe tractorul gazonului. Strângeți piulițele de prindere a lamei cu mâna, fixați lamelele cu blocul din lemn și strângeți-le cu cheia de 1 1/8 "rotind în sensul acelor de ceasornic până când nu mai puteți mișca piulițele. Asigurați-vă întotdeauna că opriți mașina de tuns iarba și deconectați firul bujiei înainte de a efectua lucrări de întreținere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a schimba lame pe un bolens mtdCum de a schimba lame pe un bolens mtd
Cum să scoateți lamele de pe un tractor de gazon de 42 inciCum să scoateți lamele de pe un tractor de gazon de 42 inci
Cum să se poziționeze platforma de tuns iarba pe o roată toro 266hCum să se poziționeze platforma de tuns iarba pe o roată toro 266h
Instrucțiuni pentru instalarea curelelor pentru tractoare de iarbă murrayInstrucțiuni pentru instalarea curelelor pentru tractoare de iarbă murray
Scoaterea ansamblului arborelui de la un tractor de grădină husqvarnaScoaterea ansamblului arborelui de la un tractor de grădină husqvarna
Cum să eliminați puntea unei mașini de tuns iarba cu ponei cu ponei troy-biltCum să eliminați puntea unei mașini de tuns iarba cu ponei cu ponei troy-bilt
Cum pot elimina lama tractorului cu artizanale 13.5?Cum pot elimina lama tractorului cu artizanale 13.5?
Cum să pun puntea înapoi pe mașina mea de tuns iarbăCum să pun puntea înapoi pe mașina mea de tuns iarbă
Cum se instalează centura pe un tractor de gazon scott l2548 48 de 25 cai putereCum se instalează centura pe un tractor de gazon scott l2548 48 de 25 cai putere
Cum se spune partea superioară și inferioară a unei lame de mulciCum se spune partea superioară și inferioară a unei lame de mulci
» » Ce chei de dimensiune trebuie să schimb de lame la cadetul meu de cuburi de 44 cm?
© 2022 OxiMrub.com