OxiMrub.com

Modul de reglare a lanțului pe un ferăstrău cu bandă de tip poulan 2000

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images "/>

Verificați în mod regulat tensiunea lanțului lanțului dvs. și reglați-l când este necesar.

Tensiunea lantului ajustată necorespunzător pe un lanț de lanț accelerează uzura lanțului și a barei și poate deteriora fierăstrăul. În cel mai rău caz, tensiunea necorespunzătoare reprezintă un pericol pentru siguranță. Un lanț prea strâns se poate rupe în timpul utilizării - unul care este prea slab poate sări de la bara. Aceasta înseamnă că trebuie să verificați în mod regulat tensiunea din lanțul de ferăstrău Poulan 2000 și să o reglați dacă este necesar.

Verificarea tensiunii

Purtați mănuși pentru a preveni tăieturile și deconectați bujia înainte de a lucra cu lanțul de ferăstrău. Prindeți lanțul lângă punctul superior al barei și ridicați-l. Atunci când tensiunea este reglată corespunzător, lanțul se va ridica la aproximativ 1/8 inch de la bară și se va mișca ușor în jurul barei. Dacă lanțul este prea strâns sau prea slab, reglați tensiunea.

Reglarea tensiunii

Slăbiți piulița clemei de bara de pe marginea ferăstrăului suficient de mult pentru a muta bara. Ridicați vârful barei și rotiți șurubul de reglare în sensul acelor de ceasornic până când secțiunea lanțului de-a lungul părții inferioare a barei nu se îndoaie. Testați din nou tensiunea prin ridicarea vârfului lanțului. Strângeți piulița clemei bara și efectuați o verificare finală a tensiunii. Șurubul de reglare se află în partea frontală a ferăstrăului lângă lamă. Dacă tensiunea lanțului este prea strânsă, slăbiți-o rotind șurubul de reglare ușor în sens antiorar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Schimbarea lanțului pe un lanț electric cu lanț electricSchimbarea lanțului pe un lanț electric cu lanț electric
Când trebuie să schimbați o jantă de antrenare pe un lanț cu lanț?Când trebuie să schimbați o jantă de antrenare pe un lanț cu lanț?
Cum se determină lungimea lanțului pentru un ferăstrău cu lanțCum se determină lungimea lanțului pentru un ferăstrău cu lanț
De ce nu stiu ms390 meu de ulei de bar?De ce nu stiu ms390 meu de ulei de bar?
Lanț de tensiune pe o husqvarna 445Lanț de tensiune pe o husqvarna 445
Ce cauzează o lamă de ferăstrău cu lanț să iasă din bara?Ce cauzează o lamă de ferăstrău cu lanț să iasă din bara?
Cum de a găsi dimensiunea lanțului pentru un ferăstrău cu lanțCum de a găsi dimensiunea lanțului pentru un ferăstrău cu lanț
Instrucțiunile pentru utilizarea unui ferăstrău cu lanț electric WenInstrucțiunile pentru utilizarea unui ferăstrău cu lanț electric Wen
Informații despre Husqvarna 61Informații despre Husqvarna 61
Care este instrumentul pe care îl puneți pe bara lanțului pentru a ascuți lanțul în timp ce acesta…Care este instrumentul pe care îl puneți pe bara lanțului pentru a ascuți lanțul în timp ce acesta…
» » Modul de reglare a lanțului pe un ferăstrău cu bandă de tip poulan 2000
© 2022 OxiMrub.com