OxiMrub.com

Cum pot adăuga o grămadă în oala filodendronului meu?

Poți folosi plasele metalice pentru a-ți crea propriul tău filodendron.

Plantele lucioase, ale căror frunze variază între 3 și 3 picioare, filodendronii (Philodendron spp.) Variază foarte mult în ceea ce privește aspectul. Deși câteva tipuri de arbuști, cum ar fi frunza divizată Philodendron bipinnatifidum pot crește în aer liber în zonele de rezistență a plantelor din secțiile 8-11 ale Departamentului Agriculturii din SUA, majoritatea sunt rezistente numai în zona USDA 11 și ridicate ca plante de apartament în altă parte. Soiurile de viță de vie, cum ar fi philodendron philodendron (Philodendron cordatum), urcă pe copaci în habitatul lor nativ și vor necesita un suport similar în ghivece. Așa-numitele "plante" care nu au viță de vie, cum ar fi Philodendron wendlandii, nu au nevoie de o grădină.

Transformarea tipicului

Fiindcă filodendronii de alpinism au rădăcini aeriene, ele necesită un alt tip de grădină decât majoritatea plantelor de apartament. În loc de mize sau de zidărie, dați plantei dvs. un suport dur și, de preferință, umed, la care rădăcinile se pot atașa. Cele mai multe surse recomandă poli de mușchi sau umpluți cu mușchi, adesea numiți totemuri, pe care le puteți cumpăra sau construi singur. Alte suporturi posibile includ plăci de coajă sau copac ferigi asemănătoare cu trunchiurile de copaci pe care plantele se amestecă în sălbăticie.

Împreună cu un Totem Trellis, numărul unu

Cel mai bine este să purtați mănuși de lucru atunci când puneți împreună totemuri, pentru a vă proteja mâinile de firele ascuțite și ciupercile care pot trăi în sphagnum. Pentru a construi un pol umplute cu mușchi, rostogoliți un tip de plasă rigidă, cum ar fi o cârpă de material, astfel încât să formeze un cilindru la fel de lat și înalt pe cât doriți ca polul dvs. să fie. Cuprul de cupru va funcționa cel mai bine, deoarece este rezistent la rugină. Când obțineți cilindrul cu dimensiunea potrivită, legați părțile laterale în poziție cu sârmă de cupru și strângeți centrul cu un mușchi de sphagnum umed. Nu este nevoie să umpleți partea care se află sub sol.

Împreună cu Totem Trellis, numărul doi

Pentru a face un pol acoperit cu mușchi, începeți cu o bucată de țeavă din PVC la fel de mare și de largă pe cât doriți totemul. După îmbinarea unei bucăți de linie de pescuit sau a unui fir de cupru la un capăt, înfășurați bucăți de mușchi de sphagnum în jurul țevii, ținând materialele în poziție prin înfășurarea liniei sau a sârmei în jurul lor în mod intermitent. Odată ce toată lungimea care va ieși deasupra solului este acoperită, legați linia sau firul.

Încercarea lui Totem Trellis

Planificați să vă repoziționați filodendronul când îl atașați la totem și introduceți mai întâi totemul în centrul noului vas de sol. Apoi, puteți să plantați filodendronul lângă poli sau placă, legând niște viță-de-vie cu sfoară sau bandă de grădinărit, până când au timp să-și prindă singură suprafața de mușchi sau coajă. Va trebui să dezorientați frecvent totemul pentru ao menține umed.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât durează să-i rădăcim pe filodendroni?Cât durează să-i rădăcim pe filodendroni?
Philodendron fungusPhilodendron fungus
Lacy tree filodendron sfaturi de creștereLacy tree filodendron sfaturi de creștere
Maro filodendron frunze: de ce frunzele mele filodendron devin maroMaro filodendron frunze: de ce frunzele mele filodendron devin maro
Cum să repoziți vițeii filodendronCum să repoziți vițeii filodendron
De ce filodendronii mei picură apa din frunze?De ce filodendronii mei picură apa din frunze?
Cum să ai grijă de prințul filodendron de portocaleCum să ai grijă de prințul filodendron de portocale
Cum de a obține un selloum filodendron să crească rapidCum de a obține un selloum filodendron să crească rapid
Cum să ai grijă de o plantă xanaduCum să ai grijă de o plantă xanadu
Cum să ai grijă de o vindecătoare de filodendronCum să ai grijă de o vindecătoare de filodendron
» » Cum pot adăuga o grămadă în oala filodendronului meu?
© 2022 OxiMrub.com