Informații privind tăierea și tăierea iarbă de maimuță
Iarbă de maimuță (Liriope spicata) este o iarbă care este destul de comun în zonele care sunt de deal sau inegale, deoarece acestea umple în zona destul de frumos. Acesta vine în grosime și este destul de ușor să crească.
O mulțime de oameni nu sunt siguri despre ce trebuie să facă cu privire la tăierea iarba de maimuță sau tăierea iarbă de maimuță. Ei se întreabă: "Cât de scăzut ar trebui să-mi reduc iarba de maimuță" sau "pot să-l tund, sau trebuie să-l tund cu mașini de tuns?" Când vă îngrijorați cât de bine vă îngrijiți curtea sau pământul, fi îngrijorat, dar nu este nimic de îngrijorat.
Ce este Monkey Grass?
Iarbă de maimuță este un membru al familiei crinilor. Ceea ce face ca gazdele din familia crinilor să fie atât de de dorit ca un material peisagistic să fie destul de versatil și să poată face față multor condiții de mediu diferite.
Iarna de maimuță se poate ocupa de condițiile fierbinți mai bune decât o mulțime de arbuști și acoperișuri se poate. Ele sunt deosebit de ușor de cultivat și menținut pe pante abrupte unde este greu să se mențină orice fel de iarbă.
Sfaturi pentru tăierea ierbii de maimuță
Dacă vă întrebați când să renunțați la iarba de maimuță sau puteți să cosiți iarba de maimuță, nu sunteți singuri. Mulți oameni nu știu ce să facă cu ea. Tăierea de iarbă de maimuță sau împodobirea iarbă de maimuță nu este prea complicată. Acesta va începe să crească până la jumătatea primăverii.
Dacă doriți să știți când să tăiați iarba de maimuță, puteți tăia plantele înapoi la 3 centimetri începutul primăverii. Tăierea de iarbă de maimuță ajută la scoaterea frunzelor bătute și permite ca frunze noi să vină și să înflorească. Tăierea de iarbă de maimuță cu o mașină de tuns iarba sau cu tuns iarba este excelentă pentru suprafețele mai mari ale iarbului, dar trimerii funcționează la fel de bine pe iarba de maimuță tăiată unde crește într-o zonă mai mică.
După tăierea iarba de maimuță, puteți fertiliza și hrăni zona. Asigurați-vă că includeți și controlul buruienilor. Dacă tocmai ați terminat tăierea iarba de maimuță, asigurați-vă că ați muls zona cu paie, scoarță sau compost. În acest fel va fi gata pentru un nou sezon de creștere.
Dacă vă întrebați: "Cât de scăzut ar trebui să-mi reduc iarba de maimuță", știți acum că puteți să o tăiați ca și cum ați fi folosit o mașină de tuns iarba sau să utilizați o mașină de tuns iarba pentru a tăia iarbă de maimuță, pentru a putea fi citită pentru sezonul de creștere. În acest fel va fi sănătos și se va umple frumos.
- Cum de a planta semințe de puzzle maimuță
- Cum se separă iarba de maimuță
- Utilizările de iarbă de maimuță
- Cum să germinează copacii de ploaie de maimuță
- Alegerea ierbii potrivite pentru curtea ta
- Cum să propagați iarba de maimuță
- Pro și contra de mașini de tuns iarba
- Este ucigașul de iarbă sigur pentru liriope?
- Ce cauzează fâșiile unei mașini de tuns iarba?
- Plante care doresc să fie în apă: tipuri de plante care tolerează zonele umede
- Cum să închideți un ecran de perete
- Grijă de ierburi de păr
- Cum să plantați și fertilizați iarba mondo
- Maimuță de iarbă: o acoperire spectaculoasă pentru pajiște
- Se taie iarba umeda lamela?
- Cum să prune un copac de maimuță
- Pot pune uleiul de mașină în mașina mea de tuns iarbă?
- Cum să aibă grijă de iarba de maimuță
- De ce mi-a făcut john deere iarba?
- Sugestii pentru tăierea iarba de fântână: tăiați iarba fântânii
- Cultivarea plantei de maimuță - cum să crească floarea de maimuță