OxiMrub.com

Care este acea substanță galbenă care seamănă cu vărsatul pe fundul mulsului meu în patul meu de flori?

Formele de mușchi se hrănesc cu alte ciuperci din coaja și mulci din lemn.

Ar putea părea dezgustător, dar momeala potrivită pentru câini vomită (Fuligo septica), care adesea decorează mulci proaspăt aplicată, nu trebuie să vă îngrijoreze un grădinar experimentat. Mătasele galbene, care se înfrumusețează, care se învecinează până la maro, arată rău pentru câteva zile, dar dispar în aproximativ o săptămână pe cont propriu și nu reprezintă niciun pericol pentru plante, animale de companie sau copii.

OK, dar e încă gros

Nu există nici o modalitate de a împiedica apariția ocazională a mucegaiului de șlam pe mulci. Puteți, totuși, să scoateți aglomerația cu o lopată dacă vă deranjează. Curățați repede lopata cu detergent antiseptic de uz casnic pentru a împiedica sporii de împrăștiere la următoarea utilizare a lopatei. Permiterea mulcirii să se usuce între udări împiedică, de asemenea, condițiile umede în mod constant care lasă mucegaiul să persiste. Unele surse sfătuiește să-i spargă clopotul sau să-l pulverizeze cu apă, în timp ce alții observă că acest lucru se întinde doar pe spori. Poate crește până la 8 inci lățime și adâncime de 1-1 / 4 inci, în special în condiții umede.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să mulci semințele semănateCum să mulci semințele semănate
Cedar mulci și câiniCedar mulci și câini
Avantajele și dezavantajele mulchului cauciucatAvantajele și dezavantajele mulchului cauciucat
Cum pot obține acea margine dreaptă de pe linia de gazon la patul de flori?Cum pot obține acea margine dreaptă de pe linia de gazon la patul de flori?
Cum se raspandeste un strat de mulci organic in jurul plantelor care pastreaza umezeala si…Cum se raspandeste un strat de mulci organic in jurul plantelor care pastreaza umezeala si…
Mold pe iarba de gazonMold pe iarba de gazon
Ce este mucegaiul plămânului: plămânul mușcă faptele și controlul în grădinăCe este mucegaiul plămânului: plămânul mușcă faptele și controlul în grădină
Cum să multing hortensiileCum să multing hortensiile
Cum să scap de mulci de ciuperci care cresc în eaCum să scap de mulci de ciuperci care cresc în ea
Cum să peisaj pentru a preveni săpatCum să peisaj pentru a preveni săpat
» » Care este acea substanță galbenă care seamănă cu vărsatul pe fundul mulsului meu în patul meu de flori?
© 2022 OxiMrub.com