OxiMrub.com

Ce culori de vopsea amestecate fac maro mediu?

Mediu maro este adesea amestecat din culori primare sau complemente de culori.

Mediu maro este amestecat în mai multe moduri, și fiecare combinație oferă un maro diferit și un set de gras legate, care sunt utile pentru decorare. Mediu maro este greier și mai întunecat atunci când este amestecat din complecte directe - sau contra-color. Cu toate acestea, atunci când adăugați mai multă vopsea caldă la amestec, vă ușurați și intensificați maro mediu. Deoarece galben furnizează adesea o a treia culoare de amestecare, maro medie are un ton mai galben când este amestecat cu trei culori primare, făcând mai ușor încorporarea elementelor decorative gălbui.

Cu două fețe

Creați un mediu maro prin amestecarea completălor, cum ar fi un albastru-purpuriu și portocaliu. Într-o bucătărie cu pardoseală din ardei gri-albastru-gri și dulap portocaliu-maroniu, acest mediu este de culoare portocaliu-maroniu, cu detalii strălucitoare portocaliu și albastru-purpuriu, într-o margine stenciată. Pentru a crea un mediu maroniu de coordonare pentru camerele cu gri-albastru-verzui, se amestecă portocaliu cu un verde-albastru, cum ar fi albastru cerulean.

Tri-Fold

Se amestecă portocaliu din două primare, cum ar fi un portocaliu-galben și portocaliu-roșu. Prin adăugarea culorilor violet-albastru sau verde-albastru, creați o vopsea maronie medie asemănătoare cu una amestecată din complemente. Cu toate acestea, din cauza cantităților diferite de galben, acest mediu maro găzduiește ușor obiecte de decor gălbui. Un perete de accent texturat, care prezintă acest tip de mediu maro, oferă un fundal coordonator pentru o tapiserie cu portocaliu-roșu și galben-portocaliu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Culori pentru a decora cu maro ciocolată neagră în camera de ziCulori pentru a decora cu maro ciocolată neagră în camera de zi
Ce culori funcționează cel mai bine cu podelele de culoare brună?Ce culori funcționează cel mai bine cu podelele de culoare brună?
Ce culori vopsite amestecate fac ca kaki?Ce culori vopsite amestecate fac ca kaki?
Cum de a tonifica vopseaua de perete portocaliu arsCum de a tonifica vopseaua de perete portocaliu ars
Ce culoare a vopselei pentru perete are o masă de masă cu marmură maronie?Ce culoare a vopselei pentru perete are o masă de masă cu marmură maronie?
Cea mai bună schemă de culori pentru podele din stejarCea mai bună schemă de culori pentru podele din stejar
Perdele care se potrivesc cu pereții verziPerdele care se potrivesc cu pereții verzi
Ce culoare ar trebui să pictez dormitorul meu dacă îmbrăcămintea mea este albastră și maro?Ce culoare ar trebui să pictez dormitorul meu dacă îmbrăcămintea mea este albastră și maro?
Cum se utilizează o roată de culoare pentru a alege mobilaCum se utilizează o roată de culoare pentru a alege mobila
Camera de zi decorată cu pereți vopsite în mediu maro și pictatCamera de zi decorată cu pereți vopsite în mediu maro și pictat
» » Ce culori de vopsea amestecate fac maro mediu?
© 2022 OxiMrub.com