OxiMrub.com

Ar trebui să pun un sigiliu pe un membru tăiat al arțarului meu japonez?

Frunzele delicate dau arțarului japonez un aspect grațios.

În timp ce a fost o dată crezut că reducerile de tăiere necesare de etanșare pentru a proteja de insecte și boli, opusul este acum cunoscut a fi adevărat. tăieturi Wound se sigila, și aplicarea unei Sealer poate bloca în umiditate și degradare. Arțarul japonez (Acer palmatum) este un arbore foios mic cu frunze verzi sau roșii, care crește în Departamentul de zonele hardiness de plante agricole US 5, deși 8. Ajutor de arțar vindeca rănile sale prin tăiere în timpul iernii, după căderea frunzelor, când copacul este în stare latentă și activitatea insectelor este minimă, precum și prin utilizarea tehnicilor potrivite de tăiere.

Tunderea Maplelui japonez

Dezinfectați întotdeauna uneltele de tăiere înainte de utilizare și între copaci. Curățați orice resturi de la lama uneltei. Se înmoaie lama în dezinfectant, timp de 5 minute, apoi se clătește cu apă. Ștergeți lama cu dezinfectant între tăieturi. Faceți tăietura tăiată chiar în exteriorul gulerului ramificației, zona umflată la baza ramificației, pentru a îndepărta un membru. Faceți o tăietură curată, înclinată chiar în afara o frunză sau mugure pentru a elimina o parte a unui membru. Utilizați tăietori de mână pentru membrele sub diametru de 1 inch, cuțite pentru ramuri cu diametrul de 1 ½ centimetru sau un ferăstrău de tăiere pentru membrele mai mari.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Are acer palmatum semințe de elicopter?Are acer palmatum semințe de elicopter?
Cât de mare are un arț japonez?Cât de mare are un arț japonez?
Puteți tăia un bush japonez de arțar ca să arăți ca un copac?Puteți tăia un bush japonez de arțar ca să arăți ca un copac?
Copaci pentru curțile din față: arțar japonez sau verde?Copaci pentru curțile din față: arțar japonez sau verde?
Sunt arțaruri japoneze tolerante la secetă?Sunt arțaruri japoneze tolerante la secetă?
Pot sa-mi tai copacul japonez cu arbori electrici?Pot sa-mi tai copacul japonez cu arbori electrici?
Cum să prune și tăiați un arbore japonez de arțar la un unghiCum să prune și tăiați un arbore japonez de arțar la un unghi
Cum să tăiați un arțar japonezCum să tăiați un arțar japonez
Cum să prăjim o plantație de arțarCum să prăjim o plantație de arțar
Când să fertilizeze un arțar japonezCând să fertilizeze un arțar japonez
» » Ar trebui să pun un sigiliu pe un membru tăiat al arțarului meu japonez?
© 2022 OxiMrub.com