OxiMrub.com

Se vor răspândi perenele cu o barieră de buruieni?

Bariera de buruieni complet acoperită cu sol tinde să dureze mai mult decât țesutul expus.

O barieră împotriva buruienilor sau peisaj de peisaj este instalată de obicei la câțiva centimetri sub suprafața unei grădini, astfel încât buruienile să nu se poată prolifera în curte. Deși această barieră fizică funcționează bine împotriva buruienilor anuale, buruienile perene au mai mult timp și mărime pentru a găsi o modalitate de a se răspândi deasupra și dedesubtul țesăturii. Contribuția la răspândirea buruienilor perene este reprezentată de intemperii barieră și de deteriorarea plantelor perene dorite, cum ar fi plantele care produc fructe și flori.

Sunlight Damage

O barieră împotriva buruienilor, protejată necorespunzător, devine expusă rapid la soare de la eroziunea și creșterea plantelor. Pe măsură ce bariera provoacă vremea de la lumina soarelui ultravioletă, materialul începe să slăbească pe parcursul unui an. Răsaduri puternice de buruieni perenă împinge bariera pentru a ajunge la lumina soarelui deasupra țesăturii. Plantațiile pereniale cresc până la expunerea pe elementele de peisaj și mai mult și contribuie la deteriorarea și mai mare pe măsură ce se întind către cer. Dacă nu înlocuiți și nu asigurați corect bariera, grădina dvs. devine un paradis pentru răspândirea plantelor perene.

Oportunitate de buruieni pe termen lung

Deși este posibil să doriți un amestec sănătos de sol și materie organică ce acoperă bariera de buruieni, alegerea grădinăritului contribuie numai la răspândirea buruienilor pe suprafața țesăturii. Împiedicați buruienilor să germineze pe partea superioară a țesăturii prin utilizarea unui mulci anorganic ca alternativă funcțională. De exemplu, răspândirea pietricelelor de amenajare a teritoriului peste barieră pentru un aspect de deșert sau râu de râu. Totuși, toate solurile sau resturile care se formează între pietricele sau alte mulci anorganici reprezintă un habitat perfect pentru germinația semințelor de buruieni. Îngrijirea continuă a grădinii este încă necesară pentru a menține plantele perene răspândite sălbatic.

Înmulțirea și fructarea perene

Barierele împotriva barbiei împiedică, de asemenea, unele procese naturale de descompunere în grădină: viermii de râu nu se pot mișca în întreaga structură a solului cu țesătura în loc și nu puteți să transformați materia organică complet în sol. Ca urmare, solul pierde substanțele nutritive în timp, pe măsură ce plantele perene dorite se scufundă în elemente. Înmulțirea și plantarea perenei necesită o mulțime de nutrienți și încep să moară când o barieră de buruieni este folosită de mai mulți ani. Plantele perene au oportunitatea de a crește în loc de plantele perene dorite, care contribuie la desființarea ultimă a plantelor dorite, pe măsură ce se răspândesc în mod necontrolat.

Defecțiunea plantelor fizice

Deoarece trebuie să se creeze o gaură în bariera buruienilor pentru fiecare plantă de grădină dorită, procesul oferă o oportunitate pentru buruieni să se răspândească în solul vegetal. Dacă o plantă dorită este o specie mare, cum ar fi un arbust, ea devine strangulată din gaura de țesătură originală, pe măsură ce planta devine mai largă. Planta începe să moară înapoi, deoarece buruienile perene profită de slăbiciunea ei și colonizează gaura de țesături originale. Dacă planta dorită nu supraviețuiește, semințele de buruieni continuă să germineze în aceeași deschizătură și să deterioreze țesătura pe măsură ce cresc și mai înalte.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ar trebui să folosiți o țesătură de peisaj sub mulaj de cauciuc?Ar trebui să folosiți o țesătură de peisaj sub mulaj de cauciuc?
Mazăre de plante și plantare pereneMazăre de plante și plantare perene
Tipuri de bariere împotriva buruienilorTipuri de bariere împotriva buruienilor
Pot folosi ierbicide în grădina mea de crin?Pot folosi ierbicide în grădina mea de crin?
Mulchul va înfunda țesătura mea de buruieni?Mulchul va înfunda țesătura mea de buruieni?
Cum să păstrați buruienile dintr-o grădină de rock cu tufișuriCum să păstrați buruienile dintr-o grădină de rock cu tufișuri
Ce este o modalitate sigură de a ucide buruienile în jurul iazului meu, care nu îmi va afecta…Ce este o modalitate sigură de a ucide buruienile în jurul iazului meu, care nu îmi va afecta…
Este bine să puneți o barieră de buruieni într-o grădină de legume?Este bine să puneți o barieră de buruieni într-o grădină de legume?
Ce preen ucide?Ce preen ucide?
Pot pune un pat de plante crescut pe partea de sus a solului?Pot pune un pat de plante crescut pe partea de sus a solului?
» » Se vor răspândi perenele cu o barieră de buruieni?
© 2022 OxiMrub.com