OxiMrub.com

De ce mi se face ca planta mea de aloe vera?

Frunzele de Aloe vera devin maro de la udare sau prea mult soare

Aloe vera (Aloe vera spp.) Este cel mai frecvent cultivată ca plantă de casă, dar este rezistentă în zonele de rezistență a plantelor din Statele Unite ale Americii de la 8 la 10. În timp ce este considerată o plantă de deșert, este într-adevăr suculentă tropicală, lumină difuză. Aloe vera preferă solul uscat și are o probabilitate mai mare de a muri de la udare decât în ​​cazul udării.

Frunze întregi

Frunzele care sunt maro și limpezi sunt rezultatul supra-udării. Apă aloe vera cu un consum redus. Solul ar trebui să fie umed, dar nu saturat sau săturat. Permiteți solului să se usuce complet între udări.

Pete maronii

Plantele de Aloe vera cu pete maronii de-a lungul frunzelor, în special spre vârful sau pe vârfurile frunzelor, primesc prea multă lumină directă a soarelui. Deplasați planta într-o zonă în care lumina este filtrată sau difuzată de jaluzele sau alte frunze de plante.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Are aloe vera auto-polenizat?Are aloe vera auto-polenizat?
Tipuri de plante aloeTipuri de plante aloe
O planta de aloe vera care se scurg si se stropesteO planta de aloe vera care se scurg si se stropeste
Controlarea putregaiului de aloe veraControlarea putregaiului de aloe vera
Cât de des apăsați o plantă de aloe vera?Cât de des apăsați o plantă de aloe vera?
Lucruri de luat în considerare la fertilizarea plantelor aloe veraLucruri de luat în considerare la fertilizarea plantelor aloe vera
Care este numele comun al aloe barbadensis?Care este numele comun al aloe barbadensis?
Are aloe vera înapoi după uscare?Are aloe vera înapoi după uscare?
Lucruri de făcut cu o plantă de aloeLucruri de făcut cu o plantă de aloe
Cum de a forța o aloe vera să înfloreascăCum de a forța o aloe vera să înflorească
» » De ce mi se face ca planta mea de aloe vera?
© 2022 OxiMrub.com