Folosiți veverițele fără scrupule prin plantarea narciselor
Ați ieșit în grădină în toamnă sau în primăvară, doar pentru a găsi un bec cu tulpină de jumătate de mestecat care a fost săpat și a fost lăsat deoparte? Aveți lalele care germinează în locuri unde nu ați plantat niciodată un bec? Dacă ați răspuns "da" la oricare dintre aceste întrebări, este posibil să fi fost victima unei veverițe inconsiderate.
Vestea bună este că veveritele nu-i plac narcisele. Nu le pot suporta. Se pare că daffodils pur și simplu nu au un gust bun ca un dulce, bulb suculent tulip face. Am niște daffodiluri care vin în fiecare an într-o grădină, dar în toamna trecută am decis să aleg câteva soiuri mai interesante. I-am ordonat de la Gardenimport, care, din păcate, și-a închis activitatea în ultimul an. Am plantat "Ice Follies" (prezentat mai jos), care are un centru galben înflorat, înfruntat de flori albe - "Thalia", care sunt mai delicate și mai albe - și "Pink Wonder", care are centuri roșii în centru. Toate acestea au crescut de-a lungul patului meu din față, fără nici o interferență a veverițelor. Nu am încercat asta, dar dacă doriți să plantați bulbi de lalele, este posibil să le puteți proteja prin înconjurarea lor cu narcise.
Aveți vreo sfat pentru păstrarea în siguranță a becurilor?
- Listă de daffodiluri perene rezistente
- Fertilizarea narciselor
- Instrucțiuni de plantare a bulbilor narciselor
- Animale repellente de gradina de casa
- Cum să faci un lalea
- Tipuri de narcise
- Vole control pentru daffodils & imperials coroana
- Fertilizarea lalele: aflați mai multe despre îngrășământul cu bulb de lalele
- Cum să transplantezi phlox și narcisele
- Veverițele vor mânca impatienți?
- Ce înseamnă veverițele să mănânce mai bine decât legumele din grădina mea?
- Cum de a lega daffodils după ce acestea înflorească
- Cum să păstrați veveritele departe de un dovleac neimpozat
- Veveritele intră într-un plantator
- Veverițele mănâncă pește din iazuri?
- Cum de a praf de plante cu piper de cayenne pentru o veveriță repellent
- Cum sa faci daffodils taie mai mult timp
- Flori pentru a ține veverițele departe
- Cresterea daffodils în interior - forțarea narciselor în floare
- Sosul de tabasco pulverizat pe fructe pentru a ține veveritele departe
- Ce piper ai pus pe sămânță, așa că veveritele nu o vor mânca?