Sodding o curte pe un buget
Plasarea sâmburii în curtea dvs. costă un pic mai mult decât răspândirea semințelor și în speranța pentru cele mai bune, dar este un mod sigur de a obține un stand puternic de iarbă rapid. Dacă nu aveți venit pentru a satura întreaga zonă și au destul de câteva patch-uri moarte, reducerea cheltuielilor prin instalarea de sod în secțiuni distanțate peste gazon. Iarba va crește și se va împrăștia peste câțiva ani, iar între timp puteți merge și completați punctele moarte.
1
Așezați o bucată de pătrat de pătrat peste o zonă moartă de gazon. Marcați zona prin săparea lopata în pământ în jurul grămezii.
2
Îndepărtați pătratul de sârmă și extrageți zona mortă până la o adâncime egală cu grosimea șanțului. Se taie solul dedesubt și apoi se rostogolestează.
3
Așezați secțiunea pătrată de grădină în zona de ieșire. Atingeți mizele la colțuri pentru ao ancora în poziție.
4
Tăiați pătratele de sârmă în benzi cu un cuțit ascuțit.
5
Scoateți zonele pentru benzi din interiorul gazonului. Distanțează zonele în mod egal.
6
Așezați benzile în zonele săpate și trageți-le în jos. Atingeți mizele în așa fel încât să fie la același nivel cu iarba.
7
Rotiți grămada pentru ao apăsa ferm pe pământ de dedesubt. Deplasați rola de gazon înainte și înapoi peste curtea dvs., asigurându-vă că treceți peste fiecare bucată de sârmă conectată.
8
Apă gazonul în mod uniform timp de 15 minute pentru a se umezi până la rădăcini. Repetați procesul de udare o dată pe zi, dimineața devreme, timp de două săptămâni. Tăiați iarba de două ori pe săptămână după cum este necesar după aceea.
Lucruri de care ai nevoie
- Lopată
- Cuţit
- Mijloace de lemn
- Cilindru pentru peluze
- Cum de a face curtea din fata atractiva
- Cum se face o curte gata pentru a planta semințe de iarbă
- Cum sa alegi sapa
- Pot adăuga sol vegetal la peluza mea existentă?
- Cum să clasificați o curte plat
- Cum de a rake o curte mare
- Ce este o curte sinuoasă?
- Cum să repariți iarba pe care câinele dvs. a rupt-o
- Cum se repară clasificarea în curte
- Cum să crești iarba de la zero
- Cum să vă clasificați curtea cu murdărie de umplere
- Cum să calculați câte sprinklere am nevoie
- Cum sa scarpinem iarba moarta deasupra
- Încărcați pasul-cu-pas peluza
- Revenind o curte moartă
- Cum să excavați locuri înalte într-o curte
- Cum să remediați iarba moartă din îngrășământ
- Am nevoie să înlocuiți sapa cu o problemă cu grub?
- Cum de a pune sodă direct peste iarbă
- Cum de a determina cât de mult pietriș pentru o pasarelă beton
- Ar trebui sa-mi cresc iarba pentru o noua crestere daca ea a murit complet?